Minifigurinele LEGO din seria 12

După ce anul acesta au fost lansate două serii tematice de minifigurine LEGO – seriile LEGO Movie şi The Simpsons – bucuria de a vedea o serie „clasică” de minifigurine este mare! Şi, după cum o să vedeţi, seria 12 de minifigurine LEGO este o serie chiar frumoasă şi sclipitoare, la propriu!

Să facem aşadar cunoştinţă cu noile personaje.

1. Vrăjitorul

La prima vedere… pare picat din cer! Are straie albastre împodobite cu stele strălucitoare şi o privire atotştiutoare. E certat cu forţele naturii pe care reuşeşte să le îmblânzească bolborosind o vrajă sau intimidându-le cu toiagul fermecat. Totuşi, noi bănuim că nu toiagul e magic, ci pălăria lui fără boruri, nemaiîntâlnită până acum în lumea minifigurinelor LEGO…

minifigurina LEGO seri 12 - Vrajitorul
minifigurina LEGO seria12 - Vrajitor

2. Războinicul hun

Acest mic hun necunoscut e de fapt un mare luptător ambiţios. Şi-a creat singur mantia din blana unei bestii răpuse cu mare efort şi e mândru de ea pentru că e unică, nicio altă minifigurină LEGO n-o mai are!

minifigurina LEGO seria 12 - Razboinic hunl

minifigurina Razboinic hun

3. Prinţesa de basm

Nu, nu e un vis! E chiar o prinţesă adevărată în rochiţă roz bon-bon şi violet, cu henin dintr-o vreme apusă aşezat peste cosiţele împletite. Adoarme din când în când şi visează prinţul deghizat în broscuţă (Vrăjitorul n-are nicio vină, pe cuvânt de povestitor!)

minifigurina LEGO seria 12 - Printesa

Culorile delicate şi atipice ale acestei minifigurine ne amintesc de Prinţesa Sofia I. Să fie oare stră-stră-străbunica ei?…
minifigurina LEGO 12 - Printesa-de-basm

4. Jucătorul video

Un pasionat de jocuri video, ca oricare altul, am putea spune. Însă expresia pictată pe faţă (şi imprimeul de pe tricou) îl trădează: el e cel mai bun jucător video! Dar, între noi fie vorba (el are căştile pe urechi şi nu ne aude), chiar dacă e atât de bun, e prea îngâmfat… în condiţiile în care vedeta seriei e altcineva!

minifigurina Jucator video

minifigurina LEGO Jucator video

5. Zeiţa războinică

E zeiţă şi atât!… Decorată cu atât de mult auriu sidefat, ce altceva ar putea să fie? Neiertătoare şi neînfricată, are gheaţă în priviri, suliţă şi scut cu Pegas (un indiciu că sub coif se ascunde de fapt o minte artistică).

minifigurina Zeita razboinica

6. Minerul spaţial

În toate legendele spaţiale inventate şi neinventate încă, el e personajul bun: minerul spaţial e responsabil cu găsirea resurselor vitale.

Miner spatial

7. Salvamarul

E plin de sine şi de nisip… Ochelarii lui sigur sunt „de marcă”! E puţin cam prea bronzat, nu vi se pare? Dar trebuie să-i recunoaştem însă meritele: nicio plajă nu se poate lipsi de el!

minifigurina LEGO - Salvamar

Minifigurina Salvamar

8. Prospectorul

Ştie să se facă observat, el şi dintele lui de aur! Petecit, zdrenţuit şi nebărbierit, e totuşi un căutător de aur priceput şi norocos… din moment ce s-a împodobit cu acest dinţişor!

minifigurina LEGO Prospector

minifigurina Prospector

9. Jokerul

Cel mai simpatic chip din serie e un… „Păcălici” (=joker, denumire populară). Transmite bună-dispoziţie şi noroc, de aceea i se iartă faptul că mai face glume nepotrivite, din când în când.

minifigurina LEGO Joker

minifigurina Joker

10. Vânătoarul de dinozauri

De fapt e o ea – vânătoarea la vânătoare de dinozauri şi nu are nevoie de nimeni să îi păzească spatele. În ce priveşte rolul ei în lumea reală, ori este întruchiparea tuturor hobby-urilor inutile, ori este un soldat sub acoperire…

minifigurina LEGO Vanator-de-dinozauri

minifigurina Vanator

11. Distribuitorul de pizza

Cel mai aşteptat băiat din cartier nu mai are nevoie de nicio prezentare. E simpatic, livrează pizza rapid şi nu se sfieşte să zâmbească, chiar dacă are aparat dentar.

minifigurina LEGO - Baiatul-cu-pizza

12. Vedeta rock

Ceaţă, întuneric şi muzică la maxim… acest rocker merită toate aplauzele! Coafura, hainele din piele cu ţinte, chitara electrică şi, mai ales, atitudinea – toate aceste detalii fac din el o vedetă rock de succes.

minifigurina LEGO Vedeta rock

minifigurina LEGO

13. Spadasinul

Ni se pare că acest spadasin este certat cu legea… Să sperăm că e doar o impresie ! Loveşte dârz în stânga şi-n dreapta deşi nici el nu îşi aminteşte să aibă duşmani…

minifigurina LEGO Spadasin

minifigurina spadasin

14. Băiatul cu cap de porc

Uraaaa! Acum putem organiza o petrecere în… animale (petrecerile în pijamale nu mai sunt la modă)! Să-i chemăm pe toţi prietenii lui deghizaţi în puişor, şopârlă, gorilă, albinuţă, iepuraş şi ursuleţ panda. Cu siguranţă acest băieţel o să câştige premiul pentru cel mai roz costum!

baiatul cu cap de porc

minifigurina LEGO seria 12

15. Fetiţa spiriduş

Gândeşte-te la o dorinţă, două, trei… deschide ochii şi, ghici… cine-ţi face cu ochiul? Spiriduşa din lampă, strălucitoare şi diafană!

minifigurina spiridus

fetita spiridus

16. Fetiţa fantomatică

Brrr… oare ce dorinţă ţi-ai pus de a apărut fiinţa aceasta înfricoşătoare? Cine e? De ce tace? De ce poartă un ursuleţ de pluş cu ea? De ce ascunde un paianjen în buzunar?… probabil nu vom şti niciodată!

fetita fantomatica

minifigurina fetita fantomatica

În concluzie, dacă cumpăraţi o minifigurină LEGO seria 12, o să le vreţi pe toate. Mai bine luaţi din start setul complet de la CleverToys!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.