carti LEGO NEXO Knights

Cartea Monștrilor și alte cărți LEGO® NEXO KNIGHTS™

Luna aceasta la Editura Mara Books&Publishing au apărut încă 3 cărți LEGO®. Cea mai importantă dintre ele este, fără îndoială, Cartea Monștrilor LEGO® NEXO KNIGHTS™.

Cartea Monștrilor LEGO NEXO KNIGHTS

Cartea Monștrilor – malefică din scoarță-n scoarță – este piesa centrală a Poveștii Cavalerilor NEXO. În cazul în care nu cunoașteți povestea cavalerilor NEXO, puteți afla totul despre ei din acest articol.

Cartea Monstrilor LEGO NEXO KNIGHTS

Dar să vedem de ce este atât de importantă această carte.

Timp de mai bine de 100 de ani, în Regatul Kingthon a fost pace. Totul s-a schimbat în momentul în care Cartea Monștrilor a fost eliberată de către Jestro. Pare greu de crezut că o carte poate schimba soarta unui întreg Regat? Ei bine, aceasta nu este o carte oarecare! Între paginile ei se ascund cei mai înfricoșători monștri (precum Whiparella), care abia așteaptă să iasă la lumină.

Cartea Monstrilor

Cartea arată exact ca în serialul TV difuzat de Cartoon Network. Ascunde informații despre toți monștrii existenți și conține notițe referitoare la cavalerii NEXO.

cartea monstrilor Nexo Knights

Pentru a-i înfrânge pe acești cavaleri începători, Jestro trebuie să le cunoască fiecare atuu!

Cartea Monstrilor NEXO KNIGHTS

Totul e cuprins în această carte, nu lipsește nici măcar arborele genealogic al familiei regale. Pentru că orice informație se poate dovedi utilă în luptă.

cartea monstrilor Nexo

Se spune că, undeva între paginile ei se ascunde chiar și un scut scanabil, care-i poate ajuta pe cavalerii din Aplicația Merlok 2.0.

Jestro Nexo Knights

Cartea Monștrilor a fost scrisă tare demult, dar Jestro, prin notițele și mâzgăliturile lui, a actualizat-o. Chiar dacă însemnările lui nu arată foarte bine, unele conțin sfaturi practice și ponturi.

În concluzie, Cartea Monștrilor nu trebuie să lipsească din colecția fanilor LEGO NEXO KNIGHTS. Are 96 de pagini, costă 59,90 lei, este disponibilă la CleverToys.

Carte cu stickere LEGO NEXO KNIGHTS “Pe locuri, fiți gata, lipiți!”

Într-un mod inexplicabil, toți copiii sunt fascinați de abțibilduri. Le lipesc pretutindeni prin toată casa. Această carte are în total mai mult de 250 de stickere reutilizabile: monstruleți, cavaleri, scuturi, puteri, cărți, fantome, buzdugane…

carte stickere Nexo

Pe lângă abțibilduri, cărticica mai conține și câteva pagini cu activități. Prețul cărții NEXO cu stickere este 29,90 lei și o găsiți aici.

Cartea ”Puterea NEXO e cea mai tare!”

Este similară cărților LEGO City și LEGO Ninjago despre care vă povesteam într-un alt articol. Include minifigurina LEGO de colecție Ajutorul lui Aaron și cuprinde o serie de activități interesante, benzi desenate și povești.

putere Nexo

Bineînțeles, conține și o putere NEXO scanabilă, costă 27,90 lei și este disponibilă aici.

Răsfoind aceste cărți LEGO le îndrăgești fără să vrei. E foarte plăcut să vezi că jucăriile LEGO sunt corelate cu lectura…

One thought on “Cartea Monștrilor și alte cărți LEGO® NEXO KNIGHTS™

  1. Pingback: Carti LEGO Friends, carti LEGO Elves si carti LEGO Super Heroes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *