cutii depozitare LEGO cu sertar

Noile cutii de depozitare LEGO cu sertar

“A place for everything, and everything in its place”
Benjamin Franklin

De câțiva ani, cutiile de depozitare LEGO produse de Room Copenhagen înfrumusețează camerele fanilor LEGO. Colorate și încăpătoare, aceste cutii în formă de cărămizi LEGO ascund jucării, cărți, cărămizi LEGO sau alte obiecte preferate ale copiilor.

Producătorul danez tocmai ne-a surprins cu lansarea unei nei colecții de cutii de depozitare. Păstrând exact același design, noile cutii de depozitare LEGO au devenit mult mai practice printr-o modificare simplă: capacul a fost înlocuit de un sertar lateral.

cutiI depozitare LEGO

În acest fel, poți accesa mult mai ușor conținutul cutiilor atunci când acestea sunt depozitate una peste alta sau când sunt ascunse în zone greu accesibile (sub un pat, spre exemplu).

cutie depozitare 2x4 cu sertare

Cutiile care imită cărămizile LEGO de 2 x 2 au un sertar, iar cele de 2 x 4 au câte 2 sertare. Un avantaj în plus, pentru că astfel lucrurile depozitate în ele pot fi separate și organizate mult mai bine. Cutia mică măsoară 250 x 250 x 180 mm iar cea mare 500 x 250 x 180 mm. Interiorul sertarului are dimensiunile de 215 mm x 215 mm x 100 mm.

cutie depozitare 2x2 cu sertare

Se remarcă prin aceeași calitate excepțională cu care suntem obișnuiți. Sunt realizate dintr-un material plastic rezistent (Polipropilenă), nu conțin BPA, PVC sau ftalați.

LEGO cutii depozitare cu sertare

Cutile pot fi amplasate pe birou, pe rafturi sau pe podea și sunt compatibile cu vechile modele. Arată foarte bine, sunt moderne și versatile.

cutii depozitare LEGO

Atât modelel vechi cât și modelele noi de cutii de depozitare pot fi cumpărate de la CleverToys: Cutii depozitare LEGO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *