Noile cărți LEGO NEXO KNIGHTS

Probabil v-ați întrebat ce se va întâmpla odată cu înfrângerea Cărții Monștrilor. Oare cavalerii vor trăi în liniște și pace împreună cu locuitorii regatului Knighton, până la adânci bătrâneți? Oare Jestro se va da bătut? Bineînțeles că… nu! Aventura LEGO NEXO KNIGHTS continuă, cavalerii noștri având acum de înfruntat alte provocări.

Toate elementele noi ale poveștii sunt prezentate pe înțelesul tuturor în noile cărți LEGO Nexo Knights apărute la Editura Mara Books.

1. Cartea lui Monstrox

Deși a fost arsă, Cartea Monștrilor s-a transformat într-un nor care plutește deasupra regatului: Norul lui Monstrox, care preia controlul total asupra lui Jestro. Acest nor este chiar mai puternic decât Cartea Monștrilor pentru că nimeni nu se poate ascunde de el. El vede totul de sus și poate da viață statuilor de piatră cu ajutorul fulgerelor.

Cartea lui Monstrox

Cartea este concepută ca un ghid destinat tuturor celor care vor să devina monstruoși și să se alăture echipei lui Monstrox. Așadar conține numeroase secrete de luptă și instrucțiuni prețioase. În plus, conține 1 Putere NEXO scanabilă.

carte NEXO Knights Monstrox

Tot aici sunt prezentați aliații de încredere ai lui Monstrox. Pentru că monstruleții de lavă s-au pensionat, Monstrox nu se mai poate baza pe ei, dar acum are la dispoziție o armată întreagă de monștri de piatră. Cei mai puternici monștri de piatră sunt descriși punctual în această carte.

NEXO Cartea lui Monstrox

Acești monstruleți sunt foarte bine echipați cu arme și mașini de luptă sofisticate, precum este Mașina Lock and Roller a Ruinei (aceeași mașină din setul LEGO Nexo Knights cu codul 70349).

cartea lui Monstrox Nexo Knights

Deși este foarte puternic, Monstrox nu își subestimează dușmanii. De aceea, în acest ghid sunt prezentate calitățile și punctele slabe ale cavalerilor NEXO.

cartea lui Monstrox

Cele 96 de pagini ale Cărții lui Monstrox sunt pline cu monștri, dar textele au un ton glumeț. Este o carte care stârnește hohote de râs și îi va binedispune chiar și pe părinții care o vor citi micuților fani LEGO Nexo Knights!

2. Atacul monstrului de piatră

Atacul monstrului de piatra

Cartea are 32 de pagini cu activități diverse, benzi desenate și povestioare. Este însoţită și de o minifigurină LEGO® NEXO KNIGHTS – Lance – şi de câteva piese LEGO.

Atacul monstrului de piatra

În plus, această carte conține 1 Putere NEXO Combo. La ce e bună o Putere Combo? Ei bine, monștri de piatră pot fi înfrânți numai cu ajutorul Puterilor Combo NEXO. Acestea sunt Puteri NEXO care pot fi combinate, rezultând variații infinite, necesare în lupta împotriva lui Monstrox.

3. Tactici de luptă

Tactici de lupta

Și această carte cu activități are tot 32 de pagini și este însoțită de o minifigurină LEGO® NEXO KNIGHTS – Mini Gargui. Parcurgând-o, micuții trebuie să îndeplinească sarcini diverse: să coloreze, să numere, să străbată labirinturi.

Cartea Tactici de lupta

Cartea este însoțită de 1 Putere interzisă ce poate fi scanată în aplicația Merlok 2.0. De ce sunt valoroase Puterile interzise? Pentru că viața întregului oraș depinde de ele. Scopul lui Monstrox este acela de a pune mâna pe Puterile interzise cu ajutorul cărora poate trezi Colosul și distruge orașul Knighton.

Carte Nexo Knights

În concluzie, recomandăm noile cărți LEGO Nexo Knights pentru că:

  • sunt informative. Citindu-le, copiii află continuarea poveștii LEGO Nexo Knights.
  • sunt educative. Micuții sunt încurajați să caute soluții la probleme dificile.
  • completează seturile LEGO de construcție. Minifigurinele incluse și scuturile scanabile sunt primite cu bucurie de orice fan LEGO Nexo Knights.
  • sunt super amuzante!

Le găsiți în magazinul online CleverToys aici. Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *