Cărţi LEGO

Cărţi LEGO: Poveşti cu personajele LEGO preferate

În magazinul online CleverToys.ro sunt disponibile acum şi cărţi LEGO®. Este vorba despre seria de Cărţi LEGO® City şi LEGO® Ninjago publicate de Editura Mara Books&Publishing. Calitatea tiparului este impecabilă iar conţinutul este amuzant şi educativ, în acelaşi timp. Copiii se bucură de poveşti cu jucăriile lor preferate iar părinţii sunt mulţumiţi că micuţii se împrietenesc cu lectura.

5 Motive pentru care cărţile LEGO merită citite:

1. Spun poveşti. Aceste cărţi dau viaţă seturilor LEGO. Sunt întâmplări amuzante şi interesante prin care trec minifigurinele. Copiii vor dori să le audă încă o dată şi încă o dată şi îşi vor imagina poveşti asemănătoare.

poveste LEGO City

2. Antrenează mintea copiilor. Paginile cu poveşti sunt întrerupte de pagini cu activităţi care au legătură cu firul acţiunii. Sunt teste de logică, labirinturi şi puzzle-uri care antrenează atenţia, gândirea şi spiritul de observaţie al copiilor. Aceste cărţi sunt recomandate începând de la vârsta de 5, 6 sau 7 ani, în funcţie de gradul de dificultate.

carte activitati LEGO

3. Conţin o minifigurină LEGO. Fiecare carte este însoţită de acea minifigurină LEGO care este personajul principal al poveştii.

carte cu minifigurina LEGO

carti LEGO Ninjago

4. Imaginile sunt foarte frumoase iar câteva dintre ele au un mic poster care poate fi desprins din mijlocul cărţii pentru a fi afişat în camera copilului (cărţile LEGO City Foc!Să construim! şi Poftiţi în vagoane!).

carte LEGO City

 5. Generează scenarii de joacă. Citind aceste cărţi copiii îşi vor imagina scenarii de joacă cu seturile LEGO pe care le au acasă. Astfel se vor juca mai mult timp cu jucăriile pe care le au deja.

carte LEGO Ninjago

Comandaţi-le online de aici iar a doua zi le puteţi spune poveşti LEGO copiilor voştri înainte de culcare! 🙂

2 thoughts on “Cărţi LEGO: Poveşti cu personajele LEGO preferate

  1. Pingback: Cartea Monștrilor LEGO NEXO KNIGHTS și cărți cu cavalerii NEXO

  2. Pingback: Carti LEGO Friends, carti LEGO Elves si carti LEGO Super Heroes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *