carti LEGO noi

Cărți LEGO Friends, LEGO Elves și LEGO Super Heroes

Colecția de cărți LEGO disponibile la CleverToys s-a îmbogățit cu 3 game noi: LEGO Friends, LEGO Elves și LEGO Super Heroes, publicate de Editura Media Service Zawada Publishing.

Unul dintre motivele pentru care copiii nu se plictisesc niciodată de jucăriile LEGO este acela că îi poartă într-o lume fantastică, plină de aventuri, în care se întâmplă multe lucruri minunate. Micuții își creează propriile povești, pe măsură ce se joacă cu seturile LEGO.

Cărțile LEGO nu fac altceva decât să îi ghideze prin aceste lumi de poveste. Fiecare carte conține întâmplări spuse pe limba copiilor. Le antrenează mintea prin activitățile variate și ghicitorile pe care sunt încurajați să le rezolve pentru a afla continuarea poveștilor.

Cărțile LEGO Super Heroes

carti LEGO Super Heroes

Super eroul cărții Cavalerul Negru este Batman, bineînțeles! În această carte vei găsi  povești interesante, activități educative, benzi desenate și o minifigurină LEGO Batman.

carte LEGO cavalerul negru

carte LEGO Batman

Cartea Liga fantastică este însoțită de minfigurina LEGO Superman. De remarcat faptul că, pentru o carte de 32 de pagini care include și o minifigurină LEGO, prețul este foarte avantajos: numai 26,99 lei.

carte LEGO superman

carte LEGO Liga fantastica

Cărțile LEGO Elves

Fiecare carte conține câte un mini set LEGO și un animăluț: un șoricel respectiv o bufniță înțeleaptă.

carti LEGO Elves

Cartea Aventurile dragonilor o însoțește pe Emily Jones în călătoria pentru eliberarea Reginei Dragon și salvarea puilor acesteia.

carte LEGO Elves

carte Elves Aventura dragonilor

Povestea continuă în cartea Răzbunarea Vrăjitoarei Elf, cu încercarea de a o înfrânge pe Ragana.

carte LEGO razbunarea vrajitoarei elf

Cărțile LEGO Friends

Și acestea sunt însoțite de câte un mini set LEGO, astfel încât fetițele pot continua poveștile prezentate în carte, jucându-se.

carti LEGO Friends

În cartea LEGO Friends Petrecerea, cele 5 prietene se joacă cu animăluțele lor dragi. Nu e de mirare că mini setul LEGO care însoțește cartea este o roată pentru micuțul hamster!

carte LEGO Friends Petrecerea

Cele 5 prietene știu să se distreze! Cartea O zi de neuitat prezintă felul în care acestea petrec o zi minunată împreună, încheiată cu construirea unui mini carusel spațial.

carte LEGO Friends

Dacă micuții se vor distra ascultând povești și rezolvând ghicitori, părinții se vor bucura să vadă că aceste cărți îi ajută să redescopere seturile LEGO pe care le au deja, inventând noi feluri de a se juca cu ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *