masuta LEGO

Măsuţe pentru joaca cu piese LEGO

Am fost întrebaţi adeseori dacă avem de vânzare “masa LEGO” – acea măsuţă din plastic care îşi face apariţia în cadrul unor evenimente cu tematică LEGO şi pe care copilaşii o îndrăgesc tare mult. Singurul răspuns pe care l-am putut oferi a fost “Nu, acele măsuţe nu sunt de vânzare”. Un răspuns care ne întrista şi pe noi la fel de mult ca pe clienţii noştri.

Drept urmare ne-am gândit să schimbăm puţin situaţia şi, pe lângă acest “NU” să oferim alternative: câteva idei (unele mai simple, altele mai complexe) de realizare a unor mese de joacă pentru micuţii fermecaţi de joaca cu piesele LEGO.

Necesarul cuprinde: o masă (nouă sau recondiţionată), câteva plăci LEGO (disponibile la noi în magazin), bandă dublu adezivă şi puţină determinare (îndemânarea vine de la sine). Observaţie: Dacă doriţi să vedeţi tutorialele (în limba engleză), un click pe fiecare imagine vă duce la sursă!

1. Începem cu începutul: o măsuţă LEGO DUPLO, cât se poate de simplă şi de simpatică. O Placă verde LEGO DUPLO (2304) lipită pe o măsuţă de cafea, înconjurată de o linie întreruptă realizată din bandă adezivă albă, care schiţează astfel un drum pentru maşinuţe. Ingenios şi distractiv!

masa-LEGO-DUPLO

2. O altă măsuţă, la fel de simplă, de data aceasta pentru piese LEGO. De remarcat faptul că măsuţa nu are mărimea standard a plăcilor LEGO, ci, pentru realizarea ei s-a folosit o Placă gri completată de o Placă verde, tăiată. Aşa e mai practică şi mai colorată!

masa LEGO

3. Şi totuşi, parcă le lipseşte ceva măsuţelor de mai sus… Aţi ghicit, spaţiile de depozitare! O cutiuţă oricât de mică trebuie să se afle în apropiere, altfel ideile creative ale micuţilor vor sfârşi, nerealizate, pe covor…
Propunerea noastră: o măsuţă de cafea cu rafturi şi câteva cutii din pânză potrivite ca mărime. Cu siguranţă aveţi una în sufragerie! Se completează cu Plăci LEGO în diferite culori şi gata!

masuta joaca LEGO

4. Pornind de la acceaşi idee, plăcile simple pot fi înlocuite cu plăcile Curbă şi intersecţie (60237) sau Intersecţie dreapta și în T (60236) iar cutiile din pânză cu cutii de depozitare din plastic. Rezultatul: o masă LEGO cât un mini-orăşel bine organizat!

masuta-pentru-LEGO

5. Pentru avansaţi, o masă mare cu cutii pentru sortarea pieselor şi veioză. Dacă vă faceţi curaj şi realizaţi această măsuţă pentru copilul vostru, puteţi renunţa la abonamentul TV. Garantat!
masa-LEGO

6. Pentru cei care au mai multe piese LEGO în casă decât boabe de orez în cămară… o simplă masă de joacă nu va face minuni. Dar acest sistem de organizare bazat pe sistemul de mobilier IKEA, categoric va face diferenţa!

masuta-LEGO

7. Pentru nostalgici, avem o propunere vintage. Mobilierul vechi recondiţionat se va bucura de o nouă viaţă iar bunicii se vor bucura că nepoţeii lor folosec ceva primit de la ei (în sfârşit)!

masa-LEGO-vintage

8. Dacă credeaţi că nu se poate mai mult… vă mai surprindem cu o idee năstruşnică: o măsuţă LEGO pentru mic dejun la pat sau un suport pentru laptop devine cu uşurinţă o masă pentru joaca de dinainte de culcare.

masuta-laptop-LEGO

Spor la meşterit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *