felicitari LEGO

Felicitări de Crăciun din piese LEGO

“Christmas is doing a little something extra for someone.”
Charles M. Schulz

Au mai rămas numai câteva zile până la Crăciun. Respirăm atmosfera sărbătorilor la tot pasul și ne facem liste cu cadourile pe care vrem să le oferim celor dragi. E greu să alegi un cadou potrivit, e și mai greu să găsești ceva care nu se produce în serie. Totuși, poți face ceva pentru a oferi un cadou unic: să adaugi o felicitare creată de tine.

E foarte simplu să creezi felicitări din orice material ai la îndemână. Noi ne-am pus mintea la joacă și am realizat câteva modele de felicitări de Crăciun din piese LEGO.

Ai nevoie de:

  • chef de joacă și de un pic de timp pe care să-l petreci într-un mod plăcut,
  • câteva piese LEGO: plăci și plăci rotunde de diferite dimensiuni. Probabil ai pe acasă. Dar dacă nu ai exact ce vrei, găsești o varietate mare de piese LEGO la bucată la noi în magazinul online aici.
  • coli de carton (alb și / sau colorat),
  • adeziv (după preferințe, orice lipici care lipește plastic sau bandă dublu adezivă, dar testează înainte),
  • carioci colorate,
  • inspirație. Găsești câteva idei de pornire în acest articol. Dar cu siguranță vei reuși să creezi felicitări și mai interesante!

Felicitări cu brăduți

Pentru brăduți ai nevoie de plăci LEGO verzi de următoarele dimensiuni: 1×1, 1×2, 1×3, 1×4, 1×6 și 1×8. Pe primul brăduț l-am împodobit cu plăci LEGO rotunde 1×1 și cu plăci flori.

felicitari LEGO bradut

Pe cel de-al doilea model l-am împodobit cu plăci LEGO netede 1×1 rotunde.

felicitare LEGO brad Craciun

Al treilea model de felicitare cu brăduț este mai modern și mai stilizat. Plăcile colorate sugerează crengile bradului împodobit cu ghirlande. I-am adăugat în vărf o steluță.

felicitare LEGO brad de Craciun

Globuri și luminițe de Crăciun

felicitari din piese LEGO

Cu câteva plăci rotunde 2×2 și 4×4 viu colorate imităm globurile agățate în bradul de Crăciun.

felicitare LEGO globuri

Să nu uităm de luminițele care ne împodobesc casele în perioada sărbătorilor și care au devenit un simbol al Crăciunului. Desenăm un cablu încâlcit, lipim multe plăci 1×1 rotunde transparente iar la final avem o felicitare cu beculețe care strălucesc din… plic! 🙂

felicitare Craciun LEGO

Felicitări amuzante

Ho! Ho! Ho!… zice Moșu’ ventriloc de pe felicitarea noastră. Nu-i vezi chipul cu niciun chip în noaptea de Crăciun, așadar nu îndrăznim să-i dăm unul. E de ajuns să-i modelăm haina roșie (din carton), nasturii albi din plăci rotunde 2×2, centura neagră din plăci 1×4 și catarama cât o… ramă de geam.

felicitari Craciun LEGO

The weather outside is frightful… Și noi avem o felicitare cu un înfricoșător om de zăpadă pirat! Mutra aceasta de neegalat a împrumutat-o de la un Mixel, bulgărele de zăpadă este doar o placă rotundă 4×4 albă, fularul e compus din 2 plăci netede gri și pălăria turtită e croită din 2 cărămizi cu pantă 1×1.

Felicitări de Crăciun

Iar cu acest ultim model de felicitare personalizată îți dorim Sărbători Fericite! Dacă vrei să transmiți un mesaj special de Crăciun, tot la noi pe site găsești multe plăci netede 1×1 imprimate cu litere.

felicitare Clever Toys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *