Camera unui fan LEGO

Cum arată camera unui fan LEGO? Primul gând: piese LEGO împrăştiate pe jos (se spune că e extrem de dureros să păşeşti desculţ pe ele!…), seturi LEGO pe birou şi pe rafturi, unele construite doar pe jumătate, toate pline de praf…

Chiar aşa să fie? Credem că nu trebuie să fie astfel, indiferent cât de “artist” e copilul (deşi fanii LEGO sunt mai degrabă ingineri in devenire), cât de mică e camera lui sau cât de mare e densitatea de piese LEGO pe metru pătrat.

Cu siguranţă soluţiile sunt numeroase. Noi vă prezentăm doar una: cutiile de depozitare în formă de cărămizi LEGO sau capete de minifigurine, de curând disponibile pe site-ul CleverToys.

cutii de depozitare LEGO

1. Sunt o motivaţie în plus pentru micuţi să îşi organizeze lucrurile. Din câteva cutii care se îmbină asemeni pieselor LEGO ei pot să construiască… dulapuri originale! Tentant pentru un mic constructor!

depozitare LEGO

2. Sunt colorate în zeci de culori, au forme şi mărimi extrem de variate: în cutiile mari (50 x 25 x 18 cm), seturile LEGO mai mici încap gata construite!

camera design LEGO

3. Arată foarte bine în orice încăpere! Pe lângă utilitatea lor evidentă, mulţi designeri de interior le propun ca obiecte de decor.

dormitor design LEGO

4. Pe parcurs devin un fel de “poliţe de asigurare” pentru marea investiţie LEGO – datorită lor mult mai puţine piese se vor pierde!

Le puteţi admira, compara, cumpăra, comenta aici.

One thought on “Camera unui fan LEGO

  1. Pingback: Noile cutii de depozitare LEGO cu sertar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *