concurs clever toys

Creează o minifigurină LEGO!

Nouă ne plac tare mult minifigurinele LEGO (lucru uşor de ghicit de către cei care accesează site-ul nostru). Fără ele lumea construcţiilor LEGO ar fi lipsită de personaje şi de poveşti.

Dacă şi vouă vă plac la fel de mult, vă provocăm să vă înarmaţi cu toată creativitatea pe care o deţineţi şi să creaţi o minifigurină LEGO din orice material doriţi, exact aşa cum v-o imaginaţi voi! E un concurs LEGO atipic pentru că nu trebuie să vă limitaţi la piesele LEGO (deşi le puteţi folosi dacă doriţi). Desenaţi, modelaţi, construiţi, crosetaţi… sau orice altă variantă vă trece prin minte. Vrem să fim surprinşi de ideile voastre! Singura condiţie: să ne dăm seama cu uşurinţă că lucrarea voastră reprezintă o minifigurină LEGO.

Ce aveţi de făcut?

1. Imaginaţi-vă o altfel de minifigurină LEGO şi realizaţi-o din ce aveţi la îndemână: hârtie, plastilină, lemn, făină, lut, textile, materiale reciclate sau poate zăpadă (dacă plănuiţi o vizită la Polul Nord)… Şi lista rămâne deschisă.

2. Fotografiaţi minifigurina creată şi trimiteţi-ne minim 2 imagini pe adresa concurs@clevertoys.ro. Data limită: 30.06.2014.

Noi vom publica imaginile pe pagina de Facebook CleverToys iar lucrările cu cele mai multe “like-uri” vor fi premiate. Punem la bătaie 10 Premii constând în câte un set LEGO City Camion pentru minerit (4202), fiecare în valoare de 134,99 RON.

În plus, pentru a răsplăti strădania tuturor, fiecare participant va fi recompensat cu o Minifigurină LEGO Seria 6 gratuită acordată la următoarea comandă înregistrată pe site-ul www.clevertoys.ro pe baza unui cod promoţional primit în momentul înscrierii în concurs.

premii-lego

Mult succes şi nu uitaţi să citiţi cu atenţie Regulamentul concursului disponibil în format PDF aici.

3 thoughts on “Creează o minifigurină LEGO!

 1. Nu sunt de acord cu aceste like-uri.ele de obicei nu sunt obtinute de cei care chiar au imaginatie si chiar inventeaza cu ajutorul pieselor lego..cine are mai multi “prieteni” are mai multe ” like”-uri dar nu neaparat si o figurina reusita..juriul ar trebui format din persoane care sa tina cont de: imaginatia fiecarui concurent, de varsta lui,nr de piese folosite, gradul de dificultate, perfectiunea de imbinare a pieselor,
  alegerea culorii pieselor in constructie…lego e mai mult decat un simplu “like”.pentru copilul meu e un mod de exprimare si de comunicare cu ceilalti..

  • Exista mai multe tipuri de concursuri. Acesta este gandit pentru distractie, participarea este optionala. Dar nu va pierdeti speranta, am organizat si vom mai organiza concursuri de construit din piese LEGO cu juriu! 🙂

  • cine are mai multi “prieteni” are mai multe ” like”-uri”

   …dulce inocenta 🙂
   Azi, 30 iunie, pe locurile 1,2,4,5 si 6 sunt concurenti care au peste 500 de like-uri si nici macar un share. Serios?… Sutele de prieteni care au dat like sunt probabil telepatici 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *