Concurs LEGO de Halloween

După cum am promis, lansăm un nou concurs LEGO, de data aceasta cu o tematică “de sezon”. Vrem să vedem cum se pregătesc minifigurinele tale LEGO de Halloween, cum se costumează şi cum sărbătoresc în seara bântuită…

E simplu:

1. Alegi o minifigurină LEGO, două, trei sau câte vrei şi creezi o scenă de Halloween cu decor specific. Poţi construi decorul din piese LEGO sau te poţi folosi de obiectele pe care le ai la îndemână. Ştim că ai o imaginaţie bogată! Nu uita, important e să foloseşti cel puţin o minifigurină LEGO.

2. Fotografiezi scena ta de Halloween şi ne trimiţi imaginea prin e-mail la adresa concurs@clevertoys.ro până în data de 02.11.2015 inclusiv, împreună cu acest Formular de înscriere la concurs completat. Recompensăm fiecare ]nscriere la concurs cu o Minifigurină LEGO Seria 14 Cadou.

3. Poţi admira toate scenele de Halloween înscrise la concurs pe pagina Facebook CleverToys.

4. Câştigi prin tragere la sorţi unul din cele 3 premii a câte 20 de minifigurine LEGO la alegere din stocul disponibil pe CleverToys.ro sau Premiul de creativitate constând în Piese LEGO în valoare de 200 lei.

Ne-am pus mintea la joacă şi am încropit şi noi câteva scene de Halloween, drept exemplu…

Halloween - Dovleac LEGO

Jack s-a deghizat în schelet. A căutat şi a găsit dovleacul perfect. Acum e cel mai bucuros băiat, evident!

LEGO Halloween Stafii

Înfricoşătoarele stafii s-au adunat să discute ultimele detalii: cine pe cine va bântui în noaptea de Halloween?? La cât de nedormite par, înainte să ia decizii importante, ar fi bine să bea câte o cafea…

Halloween LEGO

Pe înserate Piaza Rea se întrezăreşte… Nu te speria! Ea e mai speriată decât tine! De ce? Pentru că undeva, aproape, un gospodar a aprins focul de toamnă ce alungă duhurile rele!

LEGO Halloween Vrajitoarea

Vrăjitoarea cea ştirbă a inventat o nouă poţiune. Acum caută buruienile necesare prin pădure.

vrajitoare LEGO

Bineînţeles că îşi face timp să exerseze şi zborul cu mătura. În caz de prăpăd, trebuie să o ia la fugă ca vântul şi ca gândul… De remarcat că mâţa neagră o asistă cu devotament şi de data aceasta!

LEGO Halloween

Cavalerul cavalerilor n-are frică. A prins deja o stafie şi a legat-o cu lanţuri. Până în 31 octombrie are de gând să le prindă pe toate şi să le scoată la lumina zilei să vadă toţi copiii că, la soare, monştrii sunt de fapt drăguţi!

Acum că ai intrat în atmosferă, cu siguranţă ţi-au venit câteva idei! Citeşte Regulamentul oficial al concursului şi trimite-ne fotografia ta! Suntem nerăbdători ca o fantomă la lăsarea întunericului… Brrrrr…

P.S. În cazul în care cauţi anumite minifigurine LEGO, le găseşti la CleverToys aici.

One thought on “Concurs LEGO de Halloween

  1. Pingback: Concurs de dovleci LEGO organizat de CleverToys

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *