Concurs LEGO cu premii… LEGO

Cu multă bucurie şi încântare lansăm astăzi primul concurs LEGO organizat de noi! Este un concurs care se adresează tutoror celor care au multă imaginaţie şi cel puţin… un pumn de piese LEGO la îndemână.

L-am intitulat “Amintiri din Vacanţa Mare”  şi dorim să vedem în această competiţie construcţii colorate, inedite care să ne reamintească de vară… Sau lucrări care să ne poarte în timp şi spaţiu prin cele mai neobişnuite colţuri ale lumii… Sau proiecte ce poartă parfumul locurilor frumoase din natură… De fapt, puteţi înscrie în acest concurs orice lucrare ce poate fi legată de vară, de vacanţe sau de concedii, cu condiţia să argumentaţi alegerea facută şi să respectaţi câţiva paşi simpli:

construieste1. CONSTRUIESTE!

Folosind orice număr de piese LEGO, pe o placă de maxim 48 x 48 stud. realizează o lucrare originală pe care o poţi încadra tematicii de concurs. Detaliile tehnice care trebuie avute în considerare sunt prezentate pe larg în Regulamentul de concurs. Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie creaţii proprii. Chiar dacă în realizarea lor sunt folosite piese provenind de la seturi LEGO, construcţia trebuie să fie gândită şi realizată de voi.

fotografiaza2. FOTOGRAFIAZĂ!

Odata construcţia încheiată, fotografiaţi-o din mai multe unghiuri şi selectaţi cele mai bune 3 – 5 fotografii pe care ni le veţi trimite pentru a vă putea înscrie în concurs. Atenţie! Nu acceptăm fotografii prelucrate digital. Se poate interveni digital asupra lor numai pentru reglarea luminozităţii şi contrastului.

completeaza3. COMPLETEAZĂ FORMULARUL!

Descărcaţi Formularul de înscriere la concurs şi completaţi-l cu toate datele necesare. Dacă nu aveţi încă 18 ani, trebuie adăugate şi datele unuia dintre părinţi.

trimite4.TRIMITE!

Trimiteţi formularul completat împreună cu fotografiile lucrării la adresa de e-mail: concurs@clevertoys.ro şi aşteptaţi confirmarea noastră. Unele mailuri se rătăcesc pe drum şi de aceea, dacă nu primiţi confirmarea în maxim 2 zile, ne puteţi contacta telefonic la numarul 0755133293. Data limită de înscriere este 31 octombrie 2013, inclusiv.

 

Premiile oferite:

  • Premiul de dificultate constând în setul LEGO Architecture Vila Savoye (21014) în valoare de 344,99 RON,
  • Premiul de creativitate constând în Şahul LEGO Kingdoms (853373) în valoare de 229.99 RON,
  • Premiul de popularitate constând în setul LEGO CITY Patrula Gărzii de coastă (60014) în valoare de 340,00 RON.

În plus, fiecare participant va fi recompensat cu un Cupon de reducere de 10% valabil pentru o comandă pe site-ul CleverToys, indiferent de valoarea comenzii.

Premiile concursului

Câştigătorii vor fi anunţaţi până in  8 noiembrie 2013. Premiul de creativitate şi Premiul de dificultate vor fi desemnate de un juriu compus din:

Vom acorda Premiul de popularitate celei mai apreciate lucrări de către public şi anume lucrării care obţine cel mai mare număr de „like-uri”. Toate construcţiile înscrise la concurs vor fi publicate pe pagina noastră de Facebook în albumul „Concurs: Amintiri din Vacanţa Mare”. Acolo publicul va putea vota lucrările preferate prin „like-uri” până la data de 5 noiembrie 2013 inclusiv.

Nu uitaţi să citiţi cu atenţie Regulamentul concursului disponibil în format PDF aici.

Abia aşteptăm să vedem creaţiile voastre, mult succes!

One thought on “Concurs LEGO cu premii… LEGO

Comments are closed.