Concurs: Inventează un Mixel!

Inventează un Mixel, dă-i un nume, fă-i o poză şi înscrie-l la concurs în perioada 25  septembrie – 18 octombrie 2015! Îţi poate aduce unul dintre cele 3 seturi complete LEGO Mixels Seria 6 sau un cupon de 500 lei!

Chiar dacă subiectul concursului este… neserios, acest concurs trebuie tratat cu toată seriozitatea.

Aşadar, ia aminte la regulile concursului:

  • Din piesele a doi Mixeli sau mai mulţi, construieşte un Mixel nou, inventat de tine. Notează codurile Mixelilor folosiţi.
  • Fă-i o fotografie şi trimite-ne-o pe adresa de mail concurs@clevertoys.ro împreună cu acest Formular de înscriere la concurs completat.
  • Aşteaptă e-mailul nostru de confirmare, cu numărul de înscriere la concurs. Dacă nu primeşti răspuns în 48 ore, sună-ne la tel. 0755133293.
  • Vom publica Mixelul tău pe pagina de Facebook CleverToys să îl vadă toată lumea.
  • În data de 19 octombrie vom alege prin tragere la sorţi cei 3 câştigători ai celor 3 seturi complete LEGO Mixels Seria 6.
  • În plus, cel mai original Mixel, ales de un juriu, va fi premiat cu un cupon de 500 lei pentru cumpărături pe site-ul CleverToys.ro.

Înainte să începi să construieşti, mai avem câteva precizări de făcut:

  • Fereşte-te de instrucţiunile seturilor oficiale LEGO Mixels. Ştim că şi tu ai idei la fel de năstruşnice!
  • Citeşte cu atenţie întregul Regulament oficial al concursului.
  • Participanţii trebuie să aibă minim 6 ani împliniţi, deoarece seturile LEGO Mixels sunt recomandate începând de la vârsta de 6. Dragi prichindei, nu fiţi supăraţi, o să avem în curând un concurs şi pentru voi!
  • Scopul acestui concurs este să vă distraţi şi să fiţi creativi. Răsplătim strădania fiecărui concurent cu un Mixel la alegere CADOU la următoarea comandă înregistrată pe site-ul CleverToys.ro .

Am inventat şi noi un Mixel, drept exemplu:

Mix Mixel

Nume: „Căutătorul de idei”

Descriere: „Căutătorul de idei merge pe sfoară la mare înălţime. Are picioare lungi să prindă ideile apărute din senin şi aripi puternice să se ridice la înălţimea lor. E echipat adecvat: are o pălărie-parabolă care îl ajută să îşi audă mai bine gândurile şi o vestă cu buzunare colorate în care aşează cu grijă cele mai bune idei.”

Piesele folosite provin din seturile LEGO Mixels cu codurile: 41537, 41540 şi 41544.

 Pune-ţi mintea la joacă şi construieşte şi tu unul! Abia aşteptăm să vedem ce ai inventat!

2 thoughts on “Concurs: Inventează un Mixel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.