Câştigătorii concursului “Creează o minifigurină LEGO!”

A sosit timpul să anunţăm cei 10 câştigători ai concursului “Creează o minifigurină LEGO!”. Aceştia vor primi câte un set LEGO City Camion pentru minerit (4202), fiecare în valoare de 134,99 RON. În plus, toţi participanţii primesc o minifigurină pe baza codului promoţional primit prin e-mail la înscriere, la următoare comandă înregistrată pe site-ul CleverToys.ro. Este un cadou simbolic pentru strădania lor, dar ştim că micuţii se bucură pentru ele!

Pe baza voturilor obţinute până la  sfârşitul zilei de 30.06.2014,  câştigătorii sunt:

1

Felicităm câştigătorii şi, în egală măsură, necâştigătorii! Toate lucrările înscrise la concurs au fost foarte frumoase, ne-au demonstrat de câtă creativitate dau dovadă cei mici şi cei mari.

3

Considerăm că acest concurs şi-a atins scopul: acela de a le oferi copiilor şi părinţilor o ocazie să petreacă puţin mai mult timp împreună, să se distreze încercand să creeze o minifigurinâ cât mai deosebită.

În acelaşi timp, anunţăm faptul că nu vom mai derula în viitor acest tip de concurs bazat pe voturi pe Facebook, ci vom căuta alte metode de desemnare a câştigătorilor.

Le mulțumim tuturor celor care au participat la acest concurs!