Câstigătorii concursului Construiește un cadou LEGO® pentru Ziua Mamei!

Încheiem astăzi concursul ”Construiește un cadou LEGO® pentru Ziua Mamei!”, un concurs care ne-a surprins prin ingeniozotatea lucrărilor înscrise dar și prin numărul mare de participanți: 320 de cadouri LEGO pentru mămici.

Micuții au avut un motiv în plus de joacă, iar mămicile au primit un cadou original de 8 Martie. Cei mai norocoși 6 dintre ei, desemnați prin tragere la sorți publică, intermediată de site-ul Random.org au câștigat câte un cupon din cele 6 cupoane a câte 200 de lei fiecare, pentru cumpărături în magazinul online CleverToys.ro.

Aceștia sunt:

  • Concurent nr. 81 – Brassai Zoárd (7 ani)
  • Concurent nr. 186 – Urda Ayan (6 ani)
  • Concurent nr. 17 – Andreea Gyorgy (6 ani)
  • Concurent nr. 250 – Ștefan Istocescu (5 ani)
  • Concurent nr. 135 – Irina Pavel (7 ani)
  • Concurent nr. 305 – Timotei Gruian (16 ani)

 castigatori-concurs-lego

În ceea ce privește premiul de creativitate constând într-un cupon valoric de 300 lei, a fost foarte greu de ales. Fiecare lucrare înscrisă a avut ceva special, prin ideea care i-a stat la bază, prin realizarea ei din piese LEGO sau prin mesajul transmis mamei. Merită să le vedeți pe toate în albumul dedicat acestui concurs.

Juriul a apreciat însă cel mai mult felicitarea realizată din piese LEGO de către Concurenta nr.  296 – Oana Hatieganu (9 ani). Se încadrează perfect în tematica concursului și se remarcă prin felul în care a inclus în construcție textul, inimioara și florile.

Felicitări tuturor participanților și abia așteptăm să organizăm un nou concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *