Câştigătorii concursului LEGO de Halloween

A sosit momentul să anunţăm câştigătorii concursului LEGO cu tematică de Halloween. Deşi a durat numai o săptămână, la acest concurs s-au înscris foarte mulţi participanţi având lucrări una mai frumoasă decât cealaltă. Merită să le vedeţi pe toate pe pagina noastră de Facebook!

Am fost surprinşi de grija cu care fiecare lucrare a fost pregătită, de felul în care minifigurinele şi piesele LEGO au fost îmbinate cu alte obiecte şi jucării. Şi, pentru că frumuseţea fotografiilor primite ne-a întrecut aşteptările, am hotărât să triplăm premiul de creativitate! Astfel juriul a ales 3 câştigători ai premiului de creativitate constând în câte un cupon în valoare de 200 lei fiecare pentru achiziţionarea de Piese LEGO de pe site-ul CleverToys.ro:

  1. Concurentul nr. 138: Damian-Andrei Sîrbu (14 ani). Lucrarea lui este o operă de artă! Nimic nu este lăsat la întâmplare: compoziţia, culorile, personajele din umbră, decorul, tehnica fotografică – toate contribuie la această imagine perfectă. Este dovada vie că joaca cu piesele LEGO dezvoltă nu numai partea tehnică, ci şi latura artistică a micuţilor.

LEGO Halloween

Descrierea lucrării: „Anul acesta de Halloween Minifigurinele au ales să petreacă împreună sub cerul negru al nopţii în care se aud urlete de vârcolaci şi mături de vrăjitoare vâjâind. Liliecii stau agăţaţi în copaci şi luna se colorează într-un portocaliu intens de parcă i-ar urmări. Aceştia sunt protejaţi de Dragonul Elementelor din Ninjago, însă pe ici pe colo se mai strecoară şi câţiva şerpi.”

  1. Concurentul nr. 143: Nicolae-Cristian Andronie (11 ani) ne-a trimis cea mai frumoasă poveste “reală”. Lucrarea lui demonstrează faptul că joaca cu piese LEGO nu este un simplu test de îndemânare. Jucându-se cu piesele şi cu minifigurinele LEGO copiii îşi imaginează lumi şi întâmplări nemaivăzute…

Halloween LEGO

Descrierea lucrării: Bricks Halloween. În înfricoșătoarea noapte de Halloween, monștrii și fantomele din lumea LEGO au plecat să bântuie lumea oamenilor vii. Acești monștrii din lumea LEGO sunt capabili să sperie pe oricine, dar se pare că ei nu pot fi speriați de nimeni. Dar, iată că în această noapte de Halloween, monștrii din lumea LEGO au întâlnit niște ființe ciudate, asemănătoare lor, dar mult mai urâte. Arătau ca atunci când monștrii LEGO s-ar privi într-o oglindă deformată. Aceștia erau minifigurinele din lumea LELE. Minifigurinele LEGO s-au speriat fiindcă atunci când erau atinse de o minifigurină LELE se deformau și ele, li se slăbeau piesele și nu se mai îmbinau bine. Atunci minifigurinele LEGO au conceput un plan ca să se apere și au început lupta cu minifigurinele din lumea deformată, pe care le-au învins. Astfel, monștrii și fantomele LEGO au salvat lumea lor.
P.S. Aceasta nu este o poveste LEGO despre Halloween ci chiar dovada că lumea LEGO este singura lume a cărămizilor de construit perfecte.

  • Concurentul nr.84: Zabojszky-Horvath Oszkar (6 ani) ne-a surprins cu această lucrare complexă, bine construită, desprinsă parcă dintr-un film. Privind această imagine simţi agitaţia şi emoţia personajelor, speri odată cu ele că totul se va termina cu bine… El ne arată că joaca cu piese LEGO nu este statică, ci este plină de acţiune şi extrem de distractivă!

concurs LEGO

Descrierea lucrării: Anul acesta de Halloween lumina zilei poate fi văzută ultima dată de oamenii LEO, a apărut un dovleac dintr-un portal al timpului care a făcut întuneric şi noapte. Comoara Monstrului Dovleacului sunt cristale albastre care au în ele lumina zilei, dacă nu le luăm înapoi va fi întuneric pentru totdeauna. Oamenii obişnuiti dar foarte curajoşi pornesc la drum şi vor să pună mâna pe comoară, deja sunt la jumătatea drumului, dar cel mai greu urmează doar acum… Ajutaţi-ne să-l învingem pe monstrul dovleacului cât mai repede!

Cele 3 premii a câte 20 de minifigurine LEGO au fost câştigate, prin tragere la sorţi, de către:

  • Concurentul nr. 109: Lehel Lukacs
  • Concurentul nr. 127: Florentina Alice Coman
  • Concurentul nr. 169: Lavinia Cirjan

castigatori

Extragerea a fost intermediată de site-ul Random.org, este publică şi poate fi vizualizată aici.

castigatori-concurs-LEGO

Am putea scrie la fel de frumos despre fiecare lucrare înscrisă la concurs! Îi felicităm pe toţi concurenţii şi le mulţumim pentru participare printr-o minifigurină LEGO seria 14 cadou.

Vă aşteptăm cu drag la următorul nostru concurs pe care îl vom anunţa în curând…

One thought on “Câştigătorii concursului LEGO de Halloween

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *