Câştigătorii concursului Inventează un Mixel

În primul rând, felicitări tuturor participanţilor pentru Mixelii creaţi! Ne-a surprins inventivitatea de care au dat dovadă şi ne-am amuzat citind povestea fiecărui Mixel. A apărut astfel cea mai puternică echipă de luptă împotriva Nixelilor, alcătuită din 129 de Mixeli unici pe care îi puteţi admira răsfoind acest album.

Numărul mare de participanţi la acest concurs ne arată cât de mult iubesc copiii seturile LEGO Mixels iar personajele create de ei dovedesc faptul că, jucându-se cu nişte seturi mici alcătuite din piese LEGO de bază, rezultă nişte personaje atât de expresive şi de amuzante.

Reamintim că fiecare participant a câştigat un set LEGO Mixels cadou.

Dar, să nu mai prelungim suspansul şi să anunţăm marii câştigători!

Cei 3 câştigători a câte unul din cele 3 seturi complete LEGO Mixels Seria 6, aleşi prin tragere la sorţi publică, intermediată de Random.org sunt:

  • Concurentul nr. 88: Paul Sebastian Cialma
  • Concurentul nr. 2: Codruţ Andrei  Petre
  • Concurentul nr. 67: Alexandru Mihai Mateescu

castigatori concurs LEGO

castigatori concurs LEGO

Premiul de creativitate constând într-un cupon valoric de 500 lei pentru cumpărături online pe site-ul CleverToys.ro a fost câştigat de Concurentul nr. 37: Albert Marco Stana. Mixelul creat de el – Scarezilla – este un Mixel complex, cu atitudine, care merită să devină astfel căpetenia echipei noastre de Mixeli.

premiu creativitate LEGO

Mulţumim pentru participare şi antrenaţi-vă în continuare pentru că foarte, foarte repede vom lansa un nou concurs LEGO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.