Câștigătorii concursului Amintiri din Vacanța Mare

Încheiem astăzi primul concurs LEGO organizat de noi, un concurs care a fost primit chiar cu mai mult entuziasm decât ne-am așteptat. Au fost înscrise în concurs 67 de lucrări extrem de variate, atât în ce privește tehnica cât și subiectele alese. Le puteți admira pe toate pe pagina noastră de Facebook.

Juriul a punctat însă obiectiv gradul de dificultate al lucrărilor și creativitatea de care concurenții au dat dovadă.

… și lucrările câștigătoare sunt:

Premiul de dificultate: Lucrarea cu nr. 35

premiu-dificultate

Premiul de creativitate: Lucrarea cu nr. 26

premiu-creativitate

Premiul de popularitate, decis pe Facebook: Lucrarea cu nr. 23

premiu-popularitate

Îi felicităm și sperăm că premiile câștigate îi vor inspira să creeze alte lucrări deosebite!

Felicităm, de altfel, toți participanții pentru ingeniozitatea de care au dat dovadă, pentru detaliile frumoase pe care le-am găsit în fiecare creație, pentru ambiția de a realiza lucrări elaborate și surprinzătoare. Toți participanții sunt câștigători, pentru că fiecare a primit un cupon de reducere de 10% la o comandă LEGO în magazinul nostru online. Le mulțumim pentru străduință și îi invităm să participe și la următoarele concursuri pe care le vom organiza!

Organizând acest concurs ne-am dat seama că sunt foarte mulți pasionați LEGO care așteaptă astfel de competiții ca pe un prilej de a arăta și altora minunățiile create de ei și de a fi răsplătiți pentru ceea ce fac. Vom mai organiza și alte concursuri și vom încerca să le facem mai specifice, să departajăm concurenții pe nivele (începător, intermediar și avansat) pentru a-i încuraja și pe cei care abia acum descoperă piesele LEGO.

Credem că acest concurs și-a atins scopul: a creat un cadru de întâlnire pentru pasionații de LEGO și le-a oferit ocazia să se întreacă în idei și tehnici de construire.

Cu sinceritate, le mulțumim tuturor celor care s-au înscris în acest concurs!

One thought on “Câștigătorii concursului Amintiri din Vacanța Mare

  1. Un magazin care se adresează copiilor premiază adulţi!!! Sau poate că cel care a luat premiul de dificultate se mai simte încă copil. Şi ia te uită câte piese are! Sunt atat de mulţi copii ingenioşi, care ar putea construi multe dacă ar avea cu ce. Oricum, felicitări echipei CleverToys pentru această iniţiativă! Rămânem fideli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *